Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 19:31

Απάντηση Βλάση για Τατούλη: «Αξιολύπητη κατάσταση. Δεν έχει κάνει κανένα μεγάλο έργο για την Αρκαδία. Τον νοιάζει μόνο η οικονομική επιβίωση της οικογένειάς του» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χωρίς να τον κατονομάζει, ο Αρκάς Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης, εξέδωσε μια ανακοίνωση – απάντηση στα όσα έγραψε εναντίον του ο πρώην περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Ο κ. Βλάσης μιλά για πολιτικό κατήφορο και τονίζει για τον κ. Τατούλη «ότι ενώ έχει καταδικαστεί σε 5 μήνες φυλάκιση τελεσίδικα, έχει το θράσος να κουνάει και το δάκτυλο».

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν υπάρχει τέρμα στον πολιτικό κατήφορο

 

Πραγματικά είναι αξιολύπητο να βλέπουμε πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, τον οποίο ο τόπος του, η Αρκαδία, τον τίμησε με την ψήφο του για 30 χρόνια.

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που μέσα σε 30 χρόνια δεν έχει συνδέσει το όνομά του με ούτε ένα μεγάλο έργο στην Αρκαδία!

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που με τις πράξεις του απέδειξε ότι τον ενδιέφερε μόνο η πολιτική και η οικονομική επιβίωση της οικογένειας του.

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που ενώ δεν έχει ασκήσει ποτέ το ιατρικό επάγγελμα, νομίζει ότι μπορεί και κρίνει αδιαμφισβήτητα βιογραφικά.

Πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος, που ενώ έχει καταδικαστεί σε 5 μήνες φυλάκιση τελεσίδικα, έχει το θράσος να κουνάει και το δάκτυλο.

ΚΑΙ το φυσικό αέριο θα έρθει στην Τρίπολη και την Αρκαδία, γιατί αυτή η Περιφερειακή Αρχή θα το κάνει (κόντρα στις επιθυμίες της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής, που δεν έκανε απολύτως τίποτα), γιατί πάνω απ’ όλα κινείται με γνώμονα την ΗΘΙΚΗ και όχι το προσωπικό συμφέρον. ΚΑΙ το στίγμα μας θα αφήσουμε στον τόπο μας, γιατί για εμάς η Πατρίδα και η Αρκαδία μας είναι πάνω από οικογενειακά συμφέροντα.

Κι όσον αφορά την γνωστή πρακτική της λάσπης στον ανεμιστήρα – παλιά σας τέχνη κόσκινο από το πανεπιστήμιο και το αριστερό ΕΚΚΕ – απαντάμε ότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Εκ του πολιτικού γραφείου

Διαβάστηκε 756 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.