Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 15:42

Bιντεο: Στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές με τον Βασίλη Κοντοζαμάνη Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του SUPER βρέθηκε ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός,Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ο κ.Κοντοζαμάνης αναφέρθηκε στο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές αλλά και στην επιστολική ψήφο.

Ωστόσο τόνισε την σημαντικότητα που έχει η κάθε ψήφος του κάθε πολίτη και απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες. 

'Αριστος γνώστης των θεμάτων υγείας, ο κ. Κοντοζαμάνης διετέλεσε υφυπουργός και εν συνεχεία αναπληρωτής υπουργός Υγείας την δύσκολη περίοδο της πανδημίας του Covid-19 και πρόσφατα, σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα υγείας.


Σήμερα, εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Αρχή Ετοιμότητας και Αντιμετώπισης Καταστάσεων Έκτακτης Υγειονομικής Ανάγκης (HERA). «Αυτή η γνώση και η εμπειρία θα λειτουργήσει ως οδοδείκτης μου στο ευρωκοινοβούλιο» σημειώνει καθώς γνωρίζει καλά τους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς στον τομέα της υγείας τους.

Κατα την διάρκεια της συνέντευξης του ο κ.Κοντοζαμάνης είπε: «Στις 9 Ιουνίου το μήνυμα που πρέπει να σταλεί θα εκφράζει σταθερότητα, ασφάλεια και συνέχεια»

Τέλος ο κ.Κοντοζαμάνης δηλώνει «περήφανος Αρκάς και γνήσιος Πελοποννήσιος» και το μεγάλο του στοίχημα είναι να μην απεμπολήσει ποτέ αυτές τις ρίζες.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη: 

Διαβάστηκε 118 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Μαΐου 2024 18:17

Πολυμέσα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Λαϊκή Συσπείρωση» με τον Δημήτρη Νικολάου (Βιντεο)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.