Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 11:51

H απάντηση του SUPER σε ανάρτηση του Πέτρου Διολίτση σχετικά με την δημοσκόπηση στο Δήμο Αργους Μυκηνών Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με αφορμή σημερινή ανάρτηση του υποψηφίου συμβούλου στο Δήμο Αργους Μυκηνών με την Συμφωνία Δημιουργίας Πέτρου Διολίτση αναφορικά με την δημοσκόπηση του SUPER για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον ανω Δήμο δείτε εδώ το SUPER έχει να απαντήσει τα εξής :

  1. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού SUPERTV όπως αναφέρεται και στην ταυτότητα της έρευνας.
  2.  Το SUPER έχει μία μεγάλη πορεία στα τηλεοπτικά δρώμενα της Περιφέρεας Πελοποννήσου και έχει πραγματοποιήσει άπειρες δημοσκοπήσεις με διαφορετικές δημοσκοπικές εταιρείες. Να θυμίσουμε στον κύριο Διολίτση ότι το SUPER έχει συνεργαστεί για τον σκοπό αυτό με την MARC, με την MRB, με την ALCO, με την METRON ANALYSIS και με άλλες ιδιαίτερου κύρους δημοσκοπικές εταιρείες.
  3. Το SUPER και οι δημοσιογράφοι του δεν σερβίρουν όπως λέτε αλλά παρουσιάζουν δημοσκοπικά ευρήματα με την συμμετοχή στην συγκεκριμένη περίπτωση του Διευθ, Συμβούλου της εταιρείας ALCO κυρίου Παναγόπουλου. Η αξιοπιστία, η τηλεθέαση, η εμπειρία και η φερεγγυότητα είναι γνωστά στον χρόνο. Με την ίδια εταιρεία κύριε Διολίτση όταν θέσατε υποψηφιότητα και εκλεγήκατε με την παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου.
  4. Αναφορικά με τις ερωτήσεις που σε συνεργασία με τον κύριο Παναγόπουλο θέσαμε στους κατοίκους στο δήμο ‘Αργους Μυκηνών, σας καλούμε στην επόμενη δημοσκόπηση να μας στείλετε εσείς τις προτεινόμενες ερωτήσεις για να είστε ικανοποιημένος.
  5. Δεν υπήρξαμε ποτέ φερέφωνο κανενός και καλό είναι πριν τολμάτε να γράφετε τέτοιες εκφράσεις να σκέφτεστε πρώτα και να σέβεστε στην πορεία μας στον χρόνο και την εμπιστοσύνη των Αργείων σε ότι αφορά την ενημέρωσή τους στο SUPER.
  6. Eπιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Για το SUPERTV

Σοφία Μπαλή

Διαβάστηκε 253 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.